Tüskevár vendégház házirend

A négy napraforgós minősítésű vendégházunkban érvényes szabályok a következők:

  1. A vendégházban a szobákat a megérkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, és az eltávozás napján legkésőbb 10.00 óráig kell kiköltözni a szobákból. Természetesen a megérkezés napján lehetséges előbb érkezni és horgászni, ugyanígy az eltávozás napján is lehetséges a kiköltözést követően horgászni;
  1. A vendégházban házi kedvencek tartására nincs lehetőség.
  1. A berendezési tárgyak meglétét érkezéskor és távozáskor a Keleti Tüskevár Kft. alkalmazottjának a jelenlétében szükséges ellenőrizni. A berendezési tárgyakat kérjük rendeltetés-szerűen használni, az esetleges meghibásodást, tönkrementelt jelenteni. A vendégházból bármilyen felszerelést, használati tárgyat kivinni nem engedélyezett!
  1. A vendégházban található elektromos rezsókat és elektromos fűtőtesteket kiemelt figyelemmel kell üzemeltetni. Az elektromos fűtőtesteken vizes ruházatot szárítani tilos, bármilyen egyéb eszközzel is letakarni szigorúan tilos. Az elektromos rezsókat használatot követően mindenképpen ki kell kapcsolni!
  1. A vendégház fő bejárati ajtaját minden esetben kilincsre be kell csukni, az esetleges kellemetlen meglepetések elkerülése végett (pl. bármilyen nem kívánatos állat beköltözését elkerülendő…)
  1. A Keleti Tüskevár Kft. vezetősége fenntartja a jogot, hogy a vendégház igénybe vételét megelőzően kauciót kérjen.
  1. A vendégház üzemeltetője: Keleti Tüskevár Kft. Cégjegyzékszám: 09-09-026037