Kemencés ház üzemeltetésének rendje

  1. A Kemencés Házat a Vendégházban megszálló vendégek külön térítési díj megfizetése nélkül használhatják, akik nem veszik igénybe a Vendégház szolgáltatásait, térítési díj ellenében használhatják a Kemencés Házat (lásd árak menüpont alatt)
  1. A kemencét maximum 200 °C -ig engedélyezett felfűteni.
  1. Házi kedvencek jelenléte nem engedélyezett.
  1. A berendezés tárgyak meglétét érkezéskor és távozáskor a Keleti Tüskevár Kft. alkalmazottjának a jelenlétében szükséges ellenőrizni. A berendezési tárgyakat kérjük rendeltetés-szerűen használni, az esetleges meghibásodást, tönkrementelt jelenteni. A Kemencés Ház elhagyásakor olyan állapotban kell azt átadni a Kft. alkalmazottjának amilyen állapotban átvették!
  1. A Kemencés Házban található elektromos rezsót és elektromos fűtőtestet kiemelt figyelemmel kell üzemeltetni. Az elektromos fűtőtesten vizes ruházatot szárítani tilos, bármilyen egyéb eszközzel is letakarni szigorúan tilos. Az elektromos rezsót használatot követően mindenképpen ki kell kapcsolni!
  1. A Kemencés Ház fő bejárati ajtaját minden esetben kilincsre be kell csukni, az esetleges kellemetlen meglepetések elkerülése végett (pl. bármilyen nem kívánatos állat beköltözését elkerülendő…)
  1. A Keleti Tüskevár Kft. vezetősége fenntartja a jogot, hogy a Kemencés Ház igénybe vételét megelőzően kauciót kérjen.
  1. A Kemencés Ház üzemeltetője: Keleti Tüskevár Kft. Cégjegyzékszám: 09-09-026037